Ботев ПловдивТопФутбол

Филипов: Връщам техниката на “Колежа”, защото съм ботевист! Ще загубя 5 млн. лева

Строителят на стадион “Христо Ботев” Илиян Филипов смени за пореден път плочата, като вчера пред телевизия 7/8 заяви, че ще върне техниката на съоръжението и то ще е готово на 31 март.

„Имах ангажимент към Зингаревич и го изпълних. В първата година събрах мои приятели бизнесмени и помогнахме финансово за издръжката на отбора. За това време стадионът трябваше да е готов. Получихме проектите на 7 ноември 2022 и от тогава работим на пълни оборити. Разчетите са на 31 март да издам стадиона за приемателна комисия. Всичко е обсъдено. Всички забележки са отстранени на 100%. Да не говорим, че част от тях са от предишния строител.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Не знам защо на една пресконференция се чудеха какво да намерят, за да не се построи стадиона. Ако искате нещо да не се случи създайте комисия. Комисията казва ние не трябва да съставим възлагателно писмо, а тя имз такъв ангажимент- в точка 2 на решението на ОбС гласи, че всички актове, протоколи и възлагателни писма по строителството са задължение на комисия, съставена от кмета с председател Тошко Тодоров. Аз съм поел анагажимент към Зингаревич и ще го изпълня. Говорих с моите юристи – какво бих загубил – това са тези 5 милиона.

tribunasofia

Ясно казвам аз съм ботевист връщам всички на стадиона. Напук на хората, които искат да не се построи стадиона, аз ще го завърша.
Един от тях е Борис Гиздаков – той не иска да стане стадиона. Той днес лично е твърдял, че не трябва да се дава възлагателно писмо. Като какъв беше той в комисията? Колкото и да иска Гиздаков да не стане стадиона и да пречи аз казвам – стадионът ще е готов на 31 март. Гиздаков не иска Ботев да приеме Левски на Колежа. Виждам заплаха, че ако Зингаревич си тръгне отиваме в А- регионална група и затова Колежа ще бъде готов на 31 март тази година.“
bet365
Предвид динамичността на обстановката не е сигурно дали няма да има нова промяна в развитието на нещата.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker