бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Филипов: Връщам техниката на “Колежа”, защото съм ботевист! Ще загубя 5 млн. лева

Строителят на стадион “Христо Ботев” Илиян Филипов смени за пореден път плочата, като вчера пред телевизия 7/8 заяви, че ще върне техниката на съоръжението и то ще е готово на 31 март.

„Имах ангажимент към Зингаревич и го изпълних. В първата година събрах мои приятели бизнесмени и помогнахме финансово за издръжката на отбора. За това време стадионът трябваше да е готов. Получихме проектите на 7 ноември 2022 и от тогава работим на пълни оборити. Разчетите са на 31 март да издам стадиона за приемателна комисия. Всичко е обсъдено. Всички забележки са отстранени на 100%. Да не говорим, че част от тях са от предишния строител.
Не знам защо на една пресконференция се чудеха какво да намерят, за да не се построи стадиона. Ако искате нещо да не се случи създайте комисия. Комисията казва ние не трябва да съставим възлагателно писмо, а тя имз такъв ангажимент- в точка 2 на решението на ОбС гласи, че всички актове, протоколи и възлагателни писма по строителството са задължение на комисия, съставена от кмета с председател Тошко Тодоров. Аз съм поел анагажимент към Зингаревич и ще го изпълня. Говорих с моите юристи – какво бих загубил – това са тези 5 милиона.
Ясно казвам аз съм ботевист връщам всички на стадиона. Напук на хората, които искат да не се построи стадиона, аз ще го завърша.
Един от тях е Борис Гиздаков – той не иска да стане стадиона. Той днес лично е твърдял, че не трябва да се дава възлагателно писмо. Като какъв беше той в комисията? Колкото и да иска Гиздаков да не стане стадиона и да пречи аз казвам – стадионът ще е готов на 31 март. Гиздаков не иска Ботев да приеме Левски на Колежа. Виждам заплаха, че ако Зингаревич си тръгне отиваме в А- регионална група и затова Колежа ще бъде готов на 31 март тази година.“
Предвид динамичността на обстановката не е сигурно дали няма да има нова промяна в развитието на нещата.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker