Ботев ПловдивФутбол

Ферарио Спасов: Най-важното е, че продължаваме напред

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов коментира трудната победа на “канарчетата” с 1:0 в 1/4-финална битка от турнира за Купата на България.

“Положихме усилия да спечелим този мач в редовното време, но в мач за Купата, искахме да спечелим на всяка цена. Не започнахме мача както трябва, имахме достатъчно положения да приключим мача по-рано, но това е турнирен резултат. Момчетата се представиха на ниво, поздравявам Ботев (Гълъбово) за добрата игра, неслучайно са отстранили отбори от efbet Лига”, коментира Спасов.

“Ние имаме отбор, трудно спечелихме, но продължаваме напред, но това е най-важното, утре всеки ще забрави как си играл, най-важен е резултатът, тъй като се класираме за 1/2-финалите, но ако бяхме отпаднали нямаше да е така”, добави той.

“За полуфиналите се класираха сериозни отбори, два мача са, знаем как да играем в такива мачове, искам да картотекираме Фабио и Андерсон, сега ще се концентрираме върху мачовете за първенство”, добави още наставникът на Ботев (Пловдив).

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker