ЛокомотивФутбол

Фенове на Локомотив в ареста след побой над „бежанец“

Двама фенове на пловдивския Локомотив са в ареста, след като нанесли побой на младеж, когото взели за бежанец. Инцидентът станал посред бял ден на автогара „Юг“ в града, пуше в.“24 часа“

.

Там пристигнал автобусът, с който ултрасите Георги Иванов и Христо Вълков се връщали от коледна екскурзия в Банско. Още в превозното средство двамата започнали да обиждат и псуват Димитър Спиров, когото не познавали, но оприличили на имигрант. След като слезли се нахвърлили с юмруци и ритници върху него. Свидетели на грозната сцена станали десетки пътници и таксиметрови шофьори. Няколко души се намесили и спасили Спиров от нападателите му.

Младежът бил откаран в спешно отделение с травми по цялото тяло, а биячите успели да избягат. Впоследствие бил задържан Вълков, а на следващия ден и съучастникът му Георги Иванов.

Наскоро той получи условна присъда заедно с още петима пловдивчани за нанасяне на телесна повреда на 17-годишния син на местна журналистка.

Пострадалият Румен Койчев бил фен на Ботев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker