Новини

Феновете на Спартак (Пд) много против смяната на емблемата на клуба

2 коментара 📁 Спартак, Футбол 🕔17.май 2018
Феновете на Спартак (Пд) много против смяната на емблемата на клуба

Феновете на Спартак (Пд) са силно обезпокоени от факта, че новият собственик на клуба Динко Миленчев има намерение да променя славната клубна емблема.

Ето какво съобщение се появи в официалната страница на Спартак във Фейсбук:

В медийното пространство, освен с хубавите новини за любимият ни Спартак, се прокрадна и едно инфо, което меко казано разбуни духовете сред феновете. Всички ние се радваме, че „гладиаторите“ се завръщат на футболната карта. Още повече се радваме на новините за реконструкцията на стадиона – една отдавнашна мечта на изстрадалите запалянковци на този славен клуб.

Новината, която разтревожи нас феновете (дано е само слух, а не реалност) е, че новите собственици ще променят емблемата на клуба. Това е просто недопустимо, емблемата на клуба е лицето пред света. Дано новите собственици се вслушат в нас, защото, ако направят някаква драстична промяна на тази светиня за нашия клуб, това ще е най-голямата им грешка!!! Нов официален сайт, нов стадион, добре, но този клуб е наследник на шампиона Спартак.

Промените ли емблемата, вие изтривате имената на Диев и компания. Всички сме с вас за хубавите неща за клуба, но не пипайте емблемата на клуба, а се загледайте в историята и за клубните фланелки.

P.S Дано достигналият до нас феновете слух не се окаже истина. Не пипайте светинята в синьо и червено!!!

Сподели тази статия с приятели

Подобни статии

Локо пусна семейни билети на ниски цени

Локо пусна семейни билети на ниски цени (0)

За да подкрепи родителите във възпитанието на децата им в любов към футбола, Локомотив Пловдив стартира инициативата "Семейно на мач“

Прочети повече

2 коментара

 1. 🕔 8:12, 18.май 2018

  fencho

  Феновете на Спартак дават ли си сметка, че този Спартак е нов отбор, а права върху емблемата имат сегашните собственници на школата. Така, че ако искат отборът им да се завърне на футболната карта ще трябва да припознаят този отбор.
  А на малоумните буфери ми омръзна да обяснявам, че сегашния отбор на Ботев юридически е съществуващото дружество преди АД-то на Христолов. Да си гледат отбора и да се радват на „евромачовете”.

  Отговори на този коментар
  Харесвам(1)Не харесвам(0)
 2. 🕔 19:12, 17.май 2018

  ЛОШО КУЧЕ

  Спокойно ,жълтите си сложиха домат за емблема .

  Отговори на този коментар
  Харесвам(7)Не харесвам(3)

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *