Локомотив ПловдивФутбол

Феновете на Локо (Пд) с критика към Иван Тотев

Феновете на Локомотив (Пд) разкритикуваха кмета на Пловдив Иван Тотев, че бъдещият ремонтиран ст.”Пловдив” ще бъде използван само от един пловдивския отбор.

Ето какво написаха те на официалния си форум mainite.bg:

Фенклуб Локомотив Пловдив изразява удовлетворение от решението на пловдивските власти да извършат ремонт на емблематичния за града стадион „Пловдив“, донесъл запомнящи се моменти на футболната общност в града. С реконструкцията на този стадион и с концесиите на други футболни съоръжения, които трябва да бъдат предоставени в най-скоро време, ние сме убедени, че градът ни отново ще разполага с отлични спортни съоръжения, на каквито са израснали десетки и стотици спортисти от нашия град. За тази цел са нужни обединени усилия на обществеността и на управляващите.

Поднасяме нашите уверения на кмета на Пловдив, както и на други отговорни фактори, че могат да разчитат на нашето съдействие и бдителност за реализиране на посочените цели. Уверени сме, че в качеството си на коректив, Фенклуб Локомотив Пловдив може да бъде изключително полезен, бидейки организация с обществена значимост и влияние, която е доказала през годините, че може да изразява и отстоява гражданска позиция, която е от интерес за целия град.

Във връзка с гореизложеното, изказваме недоумение, че при обсъждане на ремонта на спортен обект в Пловдив, кметът разглежда възможността стадион „Пловдив“ да бъде ползван само от един отбор. Считаме, че подобно отношение не поставя всички заинтересовани страни при равни условия, като дава неоправдано предимство на един от отборите в града. Разглеждаме този случай на фаворизиране на една страна като изключително неадекватна проява, особено в контекста на скандалите, които разтърсват страната в последните седмици.

Фенклуб Локомотив Пловдив заявява, че при изразяването на своята позиция винаги ще преследва безкористни цели, които са в интерес на града и неговите жители.

Подобни

10 Коментара

 1. Защо се дразните.Още ли не сте разбрали че Ботев е отбора на Пловдив.Това го знае цяла България ,само вие се правите че не знаете.Всички видни Пловдивчани включително и президент на България са Ботевисти.

 2. Няма по-жалки от вас, манговци! Най – добре нищо да не се прави в този град, за да са доволни 500 човека от столипиново.

  1. А вие нали си имате куматиуу защо без нищо да ви се дава и готов стадион да не ви е частна собственост бе селяни мръсни

  2. Ей селски кюмюр кой е казал да не се прави нищо. Целта е да не се допускат само рязани мангусти като теб дето са на помощи от държавата, а да се използва от всички.

   1. Аууу колко си прост, да не мислиш, че този стадион ще се ползва безплатно бе циганин. Който си плаща, той ще играе на него.прост прост циганин

 3. Евала! След поредицата от про-жълтурски изказвания и действия на жълтия кмет, жълтите му заместници, жълтите общински съветници, жълтия областен председател…..трябваше накрая да им се каже, че тези техни действия се следят и няма да останат незабелязани!
  Мощната директива ЗА помощ на жълтурите, които в цялата си история са съществували от подаяния и политически чадър на БКП, а сега и на сегашното статукво, както и тоталната неглижираност към останалите 3 пловдивски клуба, особено Спартак и Марица взе своя връх и тези жълти боклуци трябва да знаят, че тези техни фенски действия са в пълен разрез със задълженията им на градоначалници!

  Когато си избран да служиш на града, то ти моментално трябва да загърбиш личните си интереси и пристрастия!

  В случая нито Тотев, нито Титюков, нито Здравко Димитров, нито Петър Зехтински го правят!
  Те работят предимно за любимия си клуб с всички средства, които им дава властта!

  1. Точно така.Като изброяваш жълтите, ти признаваш кой е любимия клуб на Пловдив.И колкото до БКП сменете си комунистическото име локомотив дадено ви от тях и ще ви повярваме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker