бетано най-добър сайт за слот игри
ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Феновете на Локо (Пд) събират пари за юношите

Феновете на Локомотив (Пловдив) стартират нова инициатива, която цели да набере средства за подпомагане на детско-юношеската школа на клуба.

Идеята е на сдружение „Бъдеще за Локомотив”, което функционира от септември 2013 година и обединява фенове на „смърфовете”, които имат възможност и желание да помагат за развитието на ДЮШ.

На последното събрание на сдружението е бил представен нов проект, събраните средства от който да отидат за нуждите на младите таланти. Пред zonasport.bg председателят на управителния съвет на сдружение „Бъдеще за Локомотив” Диан Колев разказа повече за идеята:

„Ние сме сдружение, което функционира вече няколко месеца, набираме средства за школата. Това са допълнителни пари, бонус към това, което от клуба заделят. Според нас средствата за развитие са недостатъчни.

Най-новата идея, по чието реализиране работим в момента, е за членски карти, приходите от които ще отидат изцяло за децата. Всяка карта ще се продава за 60 лева, а тя ще носи на приносителя си отстъпки на редица места – магазини, фризьорски салони, автомивки, заведения… В момента изготвяме списък с фирмите, които искат да се включат в инициативата ни.

Това ще е сделка, която ще е изгодна за всички страни – феновете, които имат такава карта, ще спестяват пари, ако я ползват; фирмите, които решат да се включат, ще имат много нови клиенти, защото знаем, че фен масата на Локомотив (Пловдив) е много голяма; най-важното обаче е, че всички пари от закупени карти ще отидат за подпомагане развитието на ДЮШ”, разказа г-н Колев пред zonasport.bg.

Групата от привърженици на Локомотив (Пловдив), която в последствие създава „Бъдеще за Локомотив”, реално подпомага школата от много повече време. Съблекалните на ДЮШ са ремонтирани със събрани от тях средства, а това е само една от инициативите на дарителите.

Фирмите, които желаят да се включат в инициативата и да станат част от мрежата, в която може да се ползва отстъпка от притежателите на членска карта, могат се свържат с Димитър Ботушаров – 0888 274 355.

Още за Локомотив от днес:

Локомотив остава без лиценз до седмица?!

Програмата на Локомотив до края на сезона

Привърженици на Локомотив подкрепиха Коко Динев (декларация) 

Христо Бонев: Без публиката на Локомотив отбора нямаше да го има, през май ще решим бъдещето на тима

И Лондон каза: „Коко вън, 1х2 убива феновете“ (снимки) 

Бащата на Симеон Райков купува Локо Пловдив?

Зума: Други да се махат, а не Камбуров

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

  1. те от клуба и една стотинка не заделят. вместо да се организираме и да съберем сили да изгоним свинята, ние вкарваме пари в една бездънна яма

    1. Аз сам жалт и убичамЪ да мЪ ибат. На сяло като сам и сЪ радфам многу, като доии некуй от Пловдив и нЪ огрЪмутявЪ чи нии сми прости селяни от ПутяфЪ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker