Из градаЛокомотив ПловдивФутбол

Феновете на Локомотив: Пловдивчани, българи – България се нуждае от нас!

Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с призив за подкрепа на протеста в града ни който ще се проведе този петък от 9:30 часа пред  Съдебната палата на бул. „6 септември“.

 TribunaPlovdiv.bg публикува призива без редакторска намеса:

Локомотивци, пловдивчани, българи – България се нуждае от нас!!!

За пореден път се правят опити да бъде потъпкано нашето национално достойнство и задкулисно да се стартира един от многото проекти за разграбване на държавата ни и задоволяването на чужди политически интереси!!!

Обидно е, че институция като българския съд допуска решаването на казуси, с които се променя нашата история и обезличава делото на хиляди българи, дали живота си, за да живеем в свободна България. Най-безцеремонно и добре планирано се „връщат“ имоти, които никога не са принадлежали на мюфтийството! Това са български земи, които са били заграбени от „несъществуващата“ вече Османска империя!

Парадоксът е, че ако поискаме да предявим геноцид за действията на тази империя, ни се обяснява, че такава държава не съществува и няма към кой да отправим претенциите си, а когато става дума за имоти, мюфтийството става неин наследник!

Връщането на джамията в един от най-българските градове – Карлово, на метри от родната къща на Апостола, не е случайно. Претенции има за над 80 имота, като повечето са апетитни места в централни части на Пловдив и много други градове, едно от които е и паркингът от 1,5 декара на самия пловдивски съд.

Ако замълчим сега за Карлово, няма да се спрат до тук!!! Време е да вдигнем глави от сивото ежедневие!

Призоваваме  в името на България всички, които се чувстват част от нея, да излезем да защитим земите й!

Петък, 07.02.2014, в 9.30 часа пред Съдебната палата на бул. „6 септември“.

Молим всеки, който се чувства съпричастен и ще присъства, да не носи клубни атрибути!

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

4 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker