бетано най-добър сайт за слот игри
Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивСъбитияФутбол

Феновете на Локомотив (Пд) с емоционално послание: Нека загърбим старите дрази и се върнем на Лаута, защото това Дерби ще бъде по-специално…

Малко повече от седмица преди второто Дерби на Пловдив за този сезон (20.11) феновете на локомотив (Пд) публикуваха изключително емоционален и трогващ текст на своя официален сайт Mainite.bg. Чрез него те призовват към обединение на “черно-бялата” общност преди един от най-важните мачове на тима за годината.

Ето какво написаха привърцениците на клуба, на един от най-популярните си фен сайтове mainite.bg.TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

На 20ти този месец ни предстои да посрещнем на Лаута пловдивското дерби. Тази година заряда е по-особен, този мач е по-важен за нас, а победата още по-желана! За пръв път от много години, Локомотив се върна в правилния коловоз и в Пловдив започна да се работи правилно за развитието на футбола. За пръв път от много години по кафенета, форуми, социални мрежи се говори за футбол, тактика, стратегия, няма съмнения за уредени мачове, не седи въпроса дали ще съберем пари за да се издължим на НАП и дали ще се намери човек да дава пари за любимия Локомотив!

Всички легенди са с нас

За пръв път на Лаута можем да видим всички настоящи легенди на клуба! Христо Бонев, Едуард Ераносян, Христо Колев – тримата тенори работят заедно, загърбили всякакви предишни дрязги и спорове в името на черно-бялата идея. Помага им и още един вдигнал шампионската титла – Сашо Тунчев. Ванче Траянов не остарява, като същински шотландски боец, а шампионите Камбуров и Котев играят така все едно срещаме Славия в шампионския ни мач от 2004 година! Не можем да пропуснем и усмивките на бате Айко и Гочо, които греят от централната трибуна!

Бесика отново е жива

Точно преди дербито предстои откриването на трибуна Бесика. Макар и временна и макар само за 1100 фена, конструкцията ще бъде готова да посрещне агитката там, където и е мястото – на три метра зад аут линията. От много години този сектор беше безкрайно необходим за нас като публика, нужен и желан, за да може подкрепата на отбора да върви нагоре с всеки изминал мач като в същото време семействата с деца, по-възрастните и умерени фенове да наблюдават мачовете без да им пречат знамена, факли и димки.

Подготвя се страхотен празник за Пловдив

За пореден път, феновете на Локомотив ще се постараем да направим страхотна хореография и атмосфера на стадиона. Такава, каквато приляга на пловдивското дерби. Ако искате да се включите в магията на черно-бялото братство – може да попитате във фенския магазин на Лаута или да помогнете финансово за изненадата, която сме приготвили на 20ти ноември.

Всичко това прави следващото дерби много по-специално! Нека се върнем на Лаута, да загърбим старите дрязги, да забравим за проблемите от ежедневието – да изпълним Лаута и да подкрепим Локомотив така, както той заслужава и както само ние можем!

САМО ЛОКО! ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

Подобни

2 Коментара

  1. Редактирайте си текста преди да го публикувате, пълно е с правописни грешки, имена се пишат с главна буква!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker