Локомотив ПловдивФутбол

Феновете на Локомотив (Пд) приканват за присъединяване към техния фен-клуб

По случай 30-годишнината на първия официален фенклуб в България, организираните фенове на Локомотив Пловдив приканват всеки привърженик на любимия ни отбор да се присъедини към голямото черно-бяло семейство на Пловдивския любимец. Нашата общност е мисъл, идея, начин на живот, възвишена кауза. Нека да вървим заедно по пътя на изконните локомотивски ценности, завещани от нашите предци – всички черно-бели деятели, отдали най-важните години от живота си на Локомотив и на неговите фенове, на великата черно-бяла идея.

Време е отново да се съберем всички заедно и като юмрук да покажем силата на единството на нашата публика, оставила живи спомени в съзнанието на футболната общност в България със своите постижения през годините.
Нека докажем, че заедно можем да работим за опазването на авторитета ни като публика, така и на марката Локомотив Пловдив, че можем да преодоляваме трудностите и намираме изход от всяка трудна ситуация и че имаме глас, който да бъде чут!
Фенклуб Локомотив Пловдив ще има за цел да популяризира черно бялата идея, да сплоти нашата общност, да работи с подрастващите, да организира срещи с футболисти, събития като традиционната вече Черно-бяла Коледа, различни инициативи и благотворителна дейност, подкрепа на ДЮШ.

Бъди един от нас! Бъди част от Пловдивския любимец!


Всеки желаещ може да си закупи едногодишна юбилейна карта от предпочитания вид в магазина на Лаута, а скоро и на други места:

Стандартна карта: 26 лв. – С нея се присъединяваш към голямото семейство на най-стария фенклуб в България. С картата получаваш и специално флагче за кола.

Платинена карта: 100 лв. – Платинената карта е специален символ на престиж – ти си сред хората, които, заплащайки по-висока цена, допълнително подпомагат разнообразните дейности на фенклуба през годината. Като знак на признателност, получаваш флагче за кола и сертификат за притежател на платинена карта.

Mainite.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker