Локомотив ПловдивФутбол

Феновете на Локомотив: Да изгоним мутрите от Пловдив, всички пред общината в понеделник

Привържениците на Локомотив Пловдив излязоха със съобщение на своя фен сайт, в което приканват всички пловдивчани да излязат на протест.

TribunaPlovdiv.bg публикува материала без редакторска намеса:

Ние, привържениците на Локомотив Пловдив остро осъждаме вандалския палеж на автомобила на Диан Колев! Категорично заявяваме, че жалките опити на една криминална клика да бъдат сплашвани хора с методи от мутренското минало, няма да успеят! Няма да успеят, защото всички ние, които пишем това, с цялата си душа и сърце се опитваме да подменим прогнилите, разложени основи на част от нашето общество, давайки същевременно шанс на децата си за нормално бъдеще тук – в тази държава! 
Заставаме изцяло зад Диан Колев и неговото семейство и му даваме пълната си, безрезервна подкрепа! Няма да позволим да бъдем върнати в най-черните мутренски години от началото на 90-те. 
Ние ще се борим за промяна и нормализиране на обществото, в което живеем! Опитваме се да запазим Локомотив Пловдив зона свободна от криминални деяния! Зона свободна от пошлост, мерзост и престъпно безхаберие! Зона с хуманно отношение и шанс за бъдеще за нашите деца!
Призоваваме компетентните държавни и общински органи да се намесят адекватно и прекратят този абсурд! Призоваваме ги да застанат на страната на свободните граждани на Пловдив! 

Призоваваме не само всеки привърженик на Локомотив, а всеки един свободен гражданин на нашия хилядолетен град да излезе в знак на протест и солидарност – ПОНЕДЕЛНИК 07.07.14 от 8:30 пред община Пловдив (район Централен)! 
ДА ИЗГОНИМ МУТРИТЕ ОТ ПЛОВДИВ!!! 

Фенклуб Локомотив Пловдив 
Организация Трибуна Спортклуб 
Гарата 
Бригада Пловдив 
NUP 1995 
GOTT MIT UNS 
The Usual Suspects

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

3 Коментара

  1. къде бяхте 2003-2004 година .защо тогава не правихте протести.какво искате още от любимото локо.голям мерака за ”в” група имате.спрете с тези узунджалъци.само локо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker