Ботев ПловдивЛевски СофияЛокомотив ПловдивПърва Лига

Феновете на Левски скочиха на Ботев и Локо заради гостуващите сектори на Колежа и Лаута

Националният клуб на привържениците на Левски излезе с остра позиция до отговорните фактори в българския футбол, като причината са лошите условия за гостуващите фенове по стадионите в България.

“Сините” не останаха никак доволни от условията в Пловдив, където в рамките на 2 седмици гостуваха на “Колежа” и “Лаута”.

Въпреки, че стадионът на “канарите” е чисто нов, от столичани не са доволни заради пропускателния пункт и клетката, в която бяха настанени, обградена отвсякъде с мрежи.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

На “Лаута” пък положението бе подобно, но там продължава да се извършват ремонтни дейности по съоръжението, което до някъде е нормално предвид обстоятелствата.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Левскари,

tribunasofia

Националният клуб на привържениците на „Левски“ обръща внимание на отговорните фактори в българския футбол, държавата и в любимия ни Клуб, а по-конкретно на лицата: Михайлов, Сираков, Боримиров, М. Борисов (като пряк ръководител на последните двама) и вътрешният министър Демерджиев.

Макар и според социологията на мажоритарния собственик да сме под един процент от общия брой привърженици, ние сме тези, които подкрепяме Левски на всяко гостуване и винаги задаваме пулса на трибуните. Ето защо намираме за нужно да обърнем внимание на следното:

bet365
Господа, вие гореизброените, не сме сигурни, че сте забелязали какви са условията на част от футболните стадиони в България.
Привържениците на най-популярния клуб в страната са принудени да се чувстват като престъпници, набутани в клетки, кошари и кафези.

Срещу „Ботев“ (Пловдив) бяхме в претъпкан блок, а на разположение имахме химически тоалетни. На новия „Колеж“ пропускателният режим не само не беше на ниво, а под всякаква критика. На стадиона в парк „Лаута“ положението беше сходно, ако не и по-лошо. Пътят до нашите места бе строителна площадка, а след мача газихме в локви и кал. „Клетката“ отново се оказа недостатъчно голяма за най-верните фенове в България.

Трудно е да си представите как се гледа мач в такива условия, които са абсолютно неприемливи за 2023-та година и страна-член на Европейския съюз. Сега „Левски“ го чака „гостуване“ в Бистрица. Отпуснатите 250 билета са си жива подигравка със „сините“ привърженици. Отново клетка, коридор и условия, каквито няма в цивилизования свят!

Вероятно всеки от вас е казвал много пъти, че „футболът е за хората.“ Очевидно в България с малки изключения не е точно така. Надяваме се занапред на нормално отношение спрямо хората, които подкрепят българския футбол, който със сигурност не е сред най-привлекателните в света. Ако целта е да ни откажете, кажете си, за да ви олекне, но…

Точно ние няма никога да се откажем!

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

  1. Когато на стадиона на Ботев влизат европейци ги посрещаме като такива.Но когато влизат прасета ги слагаме в кочини.

    2
    1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker