Ботев ПловдивФутбол

Феновете на Ботев (Пд) отговориха на запитванията за нов протест за “Колежа”

Феновете на Ботев (Пд) няма да се събират на нов протест за дострояването на “Колежа” преди утрешния мач срещу Лудогорец в кв.Коматево. Това споделиха те на обществеността чрез публикация във Фейсбук.

Припомняме, че преди предишното домакинство от Първа лига – срещу Левски на Разпети петък, огромен брой привърженици на “жълто-черните” се събраха пред ст.”Христо Ботев” в опит да събуят отговорните фактори за възобновяване работата по техния дом, който вече почти 4 години не успява да бъде завършен.

TribunaPlovdiv.bg публикува съобщението без редакторска немеса:

Скъпи ботевисти, във връзка с получените запитвания за евентуално мероприятие, свързано с Колежа, преди утрешния мач, искаме да Ви дадем следното уточнение.

Официално събитие утре няма да има. Не сме прекратили борбата, не сме забравили за Колежа. Обещаваме Ви, че нови протести ще има, но няма да са утре, а за евентуалния ден и час ще научите от официалните фенски организации. Това не означава, че по време на утрешния мач и реванша от полуфиналите за Купата на България няма да попитаме какво се случва със

стадион “Христо Ботев”.

Благодарим Ви!

Подобни

3 Коментара

      1. Вие цял живот сте на гърба на някой бе фес,забрави ли?
        С партията бяхте отбор,няма партия и сте по селата и приехте исляма,че да имате отбор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker