БотевТопФутбол

Феновете на Ботев излизат на протест за стотен път, искат потвърждение, че 37 милиона са…

Запалянковците на Ботев (Пловдив) организираха нов протест, който ще се проведе в четвъртък – 22-ри септември пред Община Пловдив.

Поводът е ясен – изграждането на стадион „Христо Ботев“, където за пореден път има неуточнени въпроси и липса на пари. Този път в центъра на протеста ще бъде цялостното завършване на козирката на „Колежа“, която според феновете е под въпрос.

Ултрасите на „жълто-черните“ са недоволни от факта, че нямат потвърждение за това, че 37 милиона са достатъчни и за цялостното завършване на козирката над четирите трибуни на Колежа. Според тях стадион без изцяло завършена и покрита козирка е неприемлив.

„Нека на 22.09 всички ботевисти, които искат да видят Колежа във вида от проекта, да дойдат пред Община Пловдив в 18:30ч. и да изискат отговор от страна на Здравко Димитров, Пламен Райчев, арх. Георги Савов и Илиян Филипов“, заявиха феновете на Ботев.

Припомняме ви, че „канарчетата“ вече организираха редица протести, за да си извоюват финансирания, с които „Колежа“ да изглежда както по проект, но изненадващо, винаги до момента парите не стигаха.

Ето го и цялото съобщение на феновете:

„Уважаеми Ботевисти,

месеци наред представителите на феновете се опитват да получат потвърждение за това, че 37 милиона са достатъчни и за цялостното завършване на козирката над четирите трибуни на Колежа. Въпреки това възложител, проектант и изпълнител категорично не желаят да се ангажират с отговор на този въпрос, а на последните срещи част от отговорните лица дори не присъстват.

Очевидно никой от тях не осъзнава, че стадион без изцяло завършена и покрита козирка е неприемлив за цялата „жълто-черна“ общност!
Затова нека на 22.09 всички ботевисти, които искат да видят Колежа във вида от проекта, да дойдат пред Община Пловдив в 18:30ч. и да изискат отговор от страна на Здравко Димитров, Пламен Райчев, арх. Георги Савов и Илиян Филипов.

[ads6]

Надяваме се, че въпросните господа ще намерят време и смелост да дойдат пред гражданите на Пловдив и да дадат ясен отговор на въпроса ще има ли цялостно завършена козирка на Колежа!.“

Отново Колело на Късмета: Безплатни Завъртания и Залози, Всеки Ден, Всеки печели

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

  1. Аман от тези мрънкала! Да си съберат пари и да си направят козирка. Или да искат от руснака, Зингаревич. Вместо да строим детски градини, ние ще угаждаме на 300-400 неграмотни наркоманчета. И на всичко отгоре поставят ултиматуми, ха-ха! Ако кметът има малко ум в главата си, ще им тегли една майна и хич няма да се занимава с тях. Като няма козирка, ще си носят чадъри, когато времето е дъждовно…

    5
    1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker