Локомотив ПловдивТопФутбол

Фенклубът на Локо също погна БФС: Ние сме най-ощетеният клуб в България!

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) излезе с остра позиция срещу БФС, като разбира се причината е многото мачове на техните любимци, които са насрочени в делнични дни.

След като вчера и ръководството на “смърфовете” излезе с отворено писмо, сега това направиха и ултрасите на “черно-белите”.

Предстои да видим дали от БФС ще реагират по някакъв начин на недоволството на пловдивския тим, което в край на сметка е и много основателно.

ТribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

ДО
БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ
СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКА КОМИСИЯ

profittips-the best football tips
Господа от БФС,
Моля, разгледайте прикачената таблицата.

Изненадани ли сте? Признаваме си, ние също. От години имаме усещането, че мачовете на Локомотив Пловдив се провеждат предимно в работни дни, но отдавахме тези моменти настроения на личните си пристрастия и желанието ни да не се налага да пропускаме поредния мач, заради неудобен ден или час.
Ала 5 минути справка за изиграните мачове бяха достатъчни, за да се получи тази таблица. Тук от наша страна няма нищо субективно! Има само суха статистика – повече от красноречива.

Локомотив Пловдив е най-ощетяваният клуб в България, с най-много срещи в работни дни. Опитваме се да се поставим на ваше място и да намерим някаква логика, но … безуспешно. Сякаш има някакъв неумело прикрит стремеж точно нашите срещи да са в работни дни – как иначе да си обясним този факт? Дори при минимален опит за постигане на равнопоставеност между клубовете в това отношение, процентите щяха да са много по-близки.

Вярваме, че така поднесената информация е по-лесно смилаема и в оставащите срещи до края на първенството ще бъде постигнат разумен баланс. В името на футбола и неговите привърженици!

Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker