Новини

Фенклубът на Локо Пд: Благодарим ви, братя! Благодарим ви, че ви има

1 коментар 📁 Локомотив, Футбол 🕔17.май 2019
Фенклубът на Локо Пд: Благодарим ви, братя! Благодарим ви, че ви има

Сайтът на феновете на Локомотив Пловдив публикува поздравление до всички локомотивци за спечелената Купа на България.

„Вчера Купата на България бе победоносно вдигната над главите на повече от десет хиляди истински майни в сърцето на града! Един момент, който всички ние чакахме от много години. Една радост, една гордост за града ни, която всички ние изстрадахме и заслужихме.

Поздравяваме всички истински пловдивчани с победата на националния стадион и със спечелването на отдавна желаната купа! Показахме на цяла България как традицията, градското начало и пловдивския дух са живи и винаги ще побеждават казионното, силните на деня и пошлостта.

Няма да се впускаме в броене на точки, в преиначаване на бройки и присвояваме на чужди фенове. Цяла България видя един сектор Г, който 90 минути непрестанно подкрепяше отбора си. Една публика, знаеща песните си, публика, истинска, присъстваща на стадиона, защото обича, а не заради безплатен билет, кренвирш и дъждобран.

В годината, в която Пловдив е Европейска столица на културата, нямаше нищо по-логично и справедливо от това черно-бялото сърце на града да изпита тази радост! Затова се радвайте, приятели, празнувайте както само истинските майни можем да празнуваме – напук на безвремието, напук на всичко! Пейте, пийте, за приятелите, които се върнаха от всички краища на света, за хората, с които вчера ритахме топка по прашните улици, а днес празнуваха вдигането на купата с жените и децата си, за родителите ни, които дочакаха този славен момент!

Благодарим ви, братя! Благодарим ви, че ви има и че сърцата ни бият в черно и бяло още по-силно от всякога.

САМО ЛОКО!“

Само в TribunaPlovdiv.bg: Ето каква отборна премия носи Купата на Локомотив Пд

„Черно-бял“ от герой от финала си тръгва

Сподели тази статия с приятели

1 Коментар

  1. 🕔 1:43, 18.май 2019

    Анонимен

    Уникално, неповторимо, безценно! Локомотив Пловдив до гроб!

    Отговори на този коментар
    Харесвам(9)Не харесвам(0)

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *