ЛокомотивТопФутбол

Фенклубът на Локо: Остават броени седмици до откриването на новата трибуна „Бесика“! Откриваме кампания за набиране на средства

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) съобщи, че стартира кампания за набиране на средства за подобаващото откриване на новата трибуна „Бесика“. Очаква се до броени седмици трибуната да получи съответните актове за ползване и феновете да се настанят на нея.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на феновете без редакторска намеса:

Черно-бели братя,

Остават броени седмици до откриването на новата трибуна „Бесика“! Години наред най-запалените привърженици поддържаха огъня на емоциите от трибуна, която беше далеч от нивото на черно-бялата публика.
Днес силуетът на трибуна „Бесика“ се извисява внушително от северната страна на терена на ст. „Локомотив“. Настъпва моментът, в който новият дом на черно-бялата торсида ще ври и кипи и няма да дава миг спокойствие на гостуващия отбор.
Новата трибуна заслужава подобаващо откриване. Ето защо Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив и организираните привърженици откриват кампания по набиране на средства за организирането на това събитие, за да остане този ден завинаги в спомените на клуб и публика.

Ако желаете да се включите в кампанията, ето как можете да направите това:
– Можете да направите дарение директно по банковата сметка на Клуба на привържениците;
BG41UNCR70001524268875

– Можете да изпратите сума по PayPal
paypal.me/fanclublokomotiv

Даренията могат да бъдат в размер, който носи черно-бяла символика – 19.26 лв., 15.05 лв., 27.74 лв. (местата на новата „Бесика“ са 2774). Разбира се, можете да правите дарения и в по-голям размер, ако имате възможност за това.
След като направите дарението, изпратете копие от документа за сумата на лично съобщение на страницата на Клуба на привържениците във Facebook, а в отговор ще получите виртуално удостоверение за дарението и участие в кампанията. Талонът има традиционния за подобни случаи дизайн, който има колекционерска стойност.

Бихме искали да ви призовем да споделяте виртуалните талони в социалните мрежи, за да популяризираме кампанията и тя да достигне до максимален брой хора.

В края на кампанията ще бъде представен подробен отчет за изразходваните средства. С получените средства могат да бъдат закупени и дълготрайни активи, които са необходими за ултрас визията и хореографиите на трибуна „Бесика“.
В рамките на кампанията от утре в барчето и магазина за фен артикули ще бъдат разположени кутии за дарения в брой.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker