ЛокомотивТопФутбол

Фенклубът на Локо: Не бъди безразличен, включи се и ти!

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) се включи в благотворителната кампания за подпомагане на пострадателите хора от наводнениятa. Привържениците на „смърфовете“ запретнаха ръкави и помогнаха на нуждаещите се.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Не бъди безразличен, включи се и ти!

През последния месец станахме свидетели на природно бедствие, което разруши хиляди животи за по-малко от 24 часа. Хора останали без домовете си, не знаещи къде ще ги завари вечерта и борещи се да имат покрив над главите си.
На 11.09.2022год., в обща организация между Lauta Army Boxing Plovdiv и Фенклуб Локомотив Пловдив, се опитахме да помогнем на част от пострадалите. Работихме рамо до рамо с всякакви хора – от IT специалисти, до такива, които си бяха оставили последните пари, пропътували стотици километри, само и само да бъдат полезни…
След като видяхме с очите си мащаба на трагедията на хиляди семейства, се обръщаме с молба към всеки свободен, активен и буден българин – не бъдете безразлични, всяка помощ има значение! Нека, който има възможност да не се колебае, а да запретне ръкави и да се включи в активните действия по възстановяването на домовете на бедстващите.
Общите усилия на всички черно-бели ще продължат и през следващия уикенд, който има желание да се включи може да го направи на следните два телефона:
За събота (17.09.2022): 0894772705
За неделя (18.09.2022): 0895052851
Припомняме, че е нужно да си носите: ботуши, работни дрехи, ръкавици и храна.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker