бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Фенклубът на Локомотив събра 6 000 лв. за ”Алея на славата” само за няколко дни

Фенклуб Локомотив Пловдив благодари на всички отбори (18 на брой), които се записаха на организирания за тази неделя от Бригада Пловдив фенски футболен турнир “Легендите не умират” в памет на великия Аян Садъков!
baner-tribuna-plovdiv-pod-statiite

Турнирът е част от инициативата за изграждане на “Алея на славата” в рамките на стадион Локомотив и всички събрани приходи от продажбата на артикули или напитки по време на провеждането му, ще отидат в подкрепа на каузата(събраните средства до момента са близо 6 хиляди лева).

Самият турнир ще започне в 9:30 на 01.07 и ще продължи до към 16 часа, разпределението на отборите може да видите в прикачените снимки, схемата на игра ще бъде във формат 5+1, а мачовете ще се играят по 15 минути без пауза, полуфиналите и финалът 2 x 10 минути.

Със специално участие гост на турнира ще бъде великият Христо Бонев. Желаем на всички участници успех и им благодарим за подкрепата!

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker