Локомотив ПловдивТопФутбол

Фенклубът на Локомотив организира екскурзия за двубоя с Пирин

Фенклуб Локомотив Пловдив организира екскурзия за двубоя с Пирин в Благоевград, който ще бъде от 16-ия кръг на efbet Лига. “Смърфовете” започнаха да напипват познатия ритъм от миналата кампания и са много близо до Топ 6.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на феновете без редакторска намеса:

Времето минава, но ти си моят свят!

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Локомотивци, след десетки десанти в различни градове и държави, напук на забраните, затворените граници и мерките, е време да направим един финален спринт за тази година! Александър Тунчев и футболистите ще бранят емблемата срещу Пирин в Благоевград, седмица след мача с Локомотив София, а ние трябва да оглушим ст. “Христо Ботев”, за да извоюваме победата заедно. Футболната среща ще се проведе на 27-11 от 15:15, отличен ден и час, за да пренесем черно-бялата любов и да заявим нашата безгранична подкрепа към футболистите и треньора, които дават всичко от себе си, за да защитават цветовете ни!

tribunasofia

В този дух на мисли, Фенклуб Локомотив Пловдив организира екскурзия на цена от 20 лв. Записванията стават на барчето при Мая, а часът на тръгване ще бъде допълнително уточнен.
Бъди на стадиона, Локомотив има нужда от нас!

Коледа на четири колела от Palms Bet

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker