бетано най-добър сайт за слот игри
Из градаЛокомотив ПловдивФутбол

Фенклубът на Локомотив към Зико: Няма пловдивчанин, който да не мечтае да види ст. Пловдив в завършен вид

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) отправи официална позиция към кмета на Пловдив Здравко Димитров.

В нея “черно-белите” приканват за открита среща, на която да се дискутира бъдещето на стадион Пловдив.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

До Здравко Димитров
Кмет на Пловдив

Вече трети месец ние, всички фенове на Локомотив, говорим за крещящата нужда от обществен дебат за спортните съоръжения в Пловдив. Радваме се, че най-накрая разбрахте, че такъв дебат е необходим, макар и по трудния за вас начин.
Още веднъж потвърждаваме категорично желанието си за провеждането на такова обсъждане с широк кръг заинтересовани страни и настояваме това да се случи в най-скоро време, преди напрежението да ескалира още повече.

Бъдещето на спортните обекти на нашия град трябва да се решава открито, по прозрачен начин, с участието на всички, а не с подмолни действия, които навяват спомени за едни други години и са симптом, че това, което се подготвя, не е съвсем законно. Не за първи път.
Подчертаваме, че е налице пълно единодушие по въпроса от страна на привържениците и ръководството на Локомотив Пловдив.

Напомняме също така, че на 30 април 2019 г. представители на четирите футболни клуба на Пловдив и на градската управа положиха подписите си върху протокол относно строителството на нов стадион в Пловдив, който е особено актуален при настоящата ситуация със спортната инфраструктура на града.

Надали има пловдивчанин, който да не мечтае да види ст. Пловдив в завършен вид, такъв какъвто приляга на един от символите на града ни. Заявяваме готовност за открита среща по всяко време!

Подобни

Един Коментар

  1. По-добре двата отбора да играят на Колежа. Проектът е модерен, направена е голяма част от строежа. На стадион “Пловдив” тепърва трябва да се правят проекти, да се събаря втория етаж, да се съживява постройка на 70 години, което е гаранция за много милиони за поддръжка в бъдеще период.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker