За ИсториятаЛокомотив ПловдивФутбол

Фенклубът на Локомотив благодари на всички подпомогнали празника по трибуните

Фенклуб „Локомотив” Пловдив изказва искрените си и безкрайни благодарности на всички онези свързани с черно-бялата идея хора, които допринесоха чрез парични дарения, доброволчески труд и личен ангажимент за подготовката и осъществяването празника по трибуните на стадион „Васил Левски” в паметната вечер на 15 май 2019г.!

За сетен път показахме като публика, че въпреки трудностите в последните няколко сезона нашата любов към емблемата и града ни е истинска и неподвластна! Феновете на „Локомотив” Пловдив са и ще останат безценният и непреходен капитал на клуба!

За това историческо дерби бяха събрани чрез дарения 8426лв! Изказваме благодарност на всички членове на фенклуба, организираните групи на Лаута, сдружение Обединение за Локомотив, фирма Полигруп, както и на следните отделни граждани на Пловдив, дарили от собствените си средства за празника, който сътворихме по трибуните:

Петър Б.
Димитър С.С.
Светлозар М.Н.
Иван Н.М.
Димитър А.С.
Кирил Г.
Боян В.
Борис К.В.
Милен А.
Данаил Т.
Бохос Ч.
Ангел А.
Кирил Р.К.
Тодор Ж.
Йордан Д.
Владимир Ю.
Росица К.
Николай А.
Тодор С.
Георги Н.
Ангел С.

Благодарим ви за безценната подкрепа! Само Локо и нека пребъде!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker