Ботев ПловдивИз градаФутбол

Фенклубът на Ботев: Да спрем поругаването с България!

Фенклубът на Ботев Пловдив също излезе с призив за подкрепа на протеста в града ни който ще се проведе този петък от 9:30 часа пред  Съдебната палата на бул. „6 септември“.

 TribunaPlovdiv.bg публикува призива без редакторска намеса:

Скъпи ботевисти!

На 07.02.2014г. в гр.Пловдив е организирана протестна проява по повод опитите за неправомерно предоставяне на държавни и общински имоти на Главното и районните мюфтийства. Протестите ще са под надслов „Запазете историческата памет, не връщайте историята назад!”. Протестната проява ще се състои пред Пловдивски окръжен съд.Тя ще започне в 9.30 и ще продължи един час след закриване на заседанието.

Ние от „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ призоваваме всеки буден българин да се присъедини към протеста! Нека всички заедно спрем поругаването с България! Сборен пункт ще бъде градинката пред Духовната Семинария в 9.00 часа,откъдето ще се отправим към съда.

Призоваваме да не се носят и клубни артикули-там сме на първо място като българи.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker