БотевФутбол

От последните минути: Ботев (Пд) и Лудогорец не искат да играят и утре!

Последната среща от 22-ив кръг на Първа лига между тимовете на Ботев (Пд) и Лудогорец няма да се проведе днес.

Двете страни, заедно с делегата на двубвоя и главния съдия Ивайло Стоянов, се срещнаха преди минути в кв.Конатево, за да обсъдият как да процедират след огромните количества сняг, които паднаха в Пловдив в последните часове.

Днес цял ден юноши и футболисти от първия отбор на “канарите” опитваха да изчистят терена в кв.Коматево, но поради силния снеговалеж усулията им оставаха напразни.

При подобна ситуация двубоите се отлагат с 24 часа. Това означава, че мачът между двата тима трябва да играе утре (вторник, 27.02). И от Ботев (Пд), и от Лудогорец обаче не със съласни на това решение.

Снегът едва ли ще спре до края на деня, а темповете, с които се трупа са невиждани поне за настоящия зимен сезон. Така въпреки прогнозите за спиране на валежа в утрешния ден, огромните преспи и минусовите температури ще останат.

В следващите дни БФС ще определи нова дата за провеждане на двубоя

Както TribunaPlovdiv.bg ви информира по-рано през деня, целият 23-ти кръг от шампионата, кото се явяваше и междунен, бе отменен. В неговата програма бе заложено и голямото пловдиско Дерби между Локомотив (Пд) и Ботев (Пд) на “Лаута” на 1 март (четвъртък).

ОФИЦИАЛНО: Отложиха пловдивското Дерби!

Отложиха Ботев (Пд) – Лудогорец за утре

Информация за хората, които вече са си купили билети за Ботев (Пд) – Лудогорец

Подобни

2 Коментара

  1. При това БФС , при тези корупционни схеми по-добре да отложат цялото първенство ! С по една шепа хора на стадионите,постоянно воюващи „фенове“каква е ползата от този анти футбол ?

  2. Какво значи не искат ?? Миналата година не се ли играха мачове в същата обстановка, ще чистят и това е

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg