Ботев ПловдивТопФутбол

Усилена работа продължава да кипи по изграждането на “Колежа”, продължава монтирането на конструкцията за козирката

Продължава работата по изграждането на стадион “Христо Ботев” в Пловдив. Въпреки доста лошото време през последните дни работата не е намаляла, а продължава да кипи усилен труд.

Поради лошото време основно се работи в подтрибунните помещения, а също така и по поставянето на металната конструкция за козирката, видя TribunaPlovdiv.bg.
Междувременно бяха докарани и елементите за конструкцията на трибуна “Изток” като и там вече стартира работа, тъй като бяха инсталирани и крановете.
На “Централната” трибуна също се поставят елементите, като там пък работи друга фирма, различна от тази, която ще поставя конструкцията на трибуна “Изток”.
Очакванията са, че през април месец отбора ще може да играе двубои на “Колежа” и най-накрая дългото чакане на “жълто-черните” привърженици ще приключи.

Бонуси като за Световно: 1 млн. ако си познавач в прогнозите + Безплатни Завъртания за всеки гол

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker