Извън БългарияНационали

Уникално! Гледаме Кубрат Пулев през декември в София

Българската звезда в тежка категория Кубрат Пулев и екипът му подготвят мач на 3 декември в столичната зала “Арена Армеец”. До края на седмицата трябва да стане ясно дали първата среща на Кобрата пред родна публика ще се състои.

Най-добрият ни професионален боксьор ще направи защита на пояса си от Европейския боксов съюз, който си върна след убедителна победа над Дерек Чисора.

Предстои да се уточнят въпроси, свързани с телевизионните права, пише “24 часа”. Текат преговори и с евентуален съперник на 194-сантиметровия софиянец. Пулев отдавна мечтае да изиграе един мач за пояс пред българските фенове, които се очаква да изпълнят най-голямата ни зала.

Със сигурност Кобрата няма да се бие на този етап с шампиона на Международната боксова федерация (IBF) Антъни Джошуа. Подобен мач се коментира от мениджъра на британеза Еди Хърн, който дори обяви, че българинът е най-вероятният му съперник.

Пулев обаче може да се бие със световния шампион догодина. Той е претендент №1 за пояса му и според правилника трябва да получи шанс най-много след една доброволна защита.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker