Локомотив ПловдивФутбол

Ултраси на Локо: Една лъжа, повторена сто пъти, става истина! Категорично нямаше бой между феновете

Привърженици на Локомотив (Пловдив) от фракцията “Трибуна Бесика”, заявиха категорично, че не е имало никакви спречквания между феновете на отделните отбори по време на вчерашния протест.

От СДВР заявиха, че до сблъсъците се е стигнало, след като органите на реда се опитали да потушат бой между феновете на протеста.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Една лъжа, повторена сто пъти, става истината

profittips-the best football tips

Днес цял ден следим ситуацията около вчерашните събития и като хора, които са били на място, оставаме изумени от масовото налагане на тезата, че е имало сбиване между фенове. Категорично заявяваме, че толерирането на тази лъжа, няма да промени обединението на всички ни, защото чашата преля отдавна…
Боби, не става дума за чашата с уиски, а за търпението ни!
Призоваваме за незабавни оставки по върховете на БФС. Надяваме се поне веднъж да постъпите достойно и да си тръгнете, защото вчерашната кръв е и по вашите ръце!

🍊Ексклузивна игра Hot Deco Branded Game Inbet от Amusnet🍊

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker