Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Узунов: Прегоравяме с нов собственик, Ботев е фаворит в дербито

Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов също говори за евентуален нов собственик на тима и за дербито с Ботев утре.

“Няма да крием, ако се намери нов собственик. В момента преговаряме, но когато имаме окончателно решение, ще назовем хората, които поемат издръжката на Локомотив. На този етап няма нищо официално, От доста време преговаряме, но резултати все още няма. Има една поговорка – надеждата умира последна. Да се надяваме, че и на нашата улица ще изгрее слънце, макар че сега времената са такива, че преобладава облачно време, идват и снеговалежи”, обясни Узунов пред “Тема спорт”.

Узунов говори и за предстоящия утре от 13:00 часа реванш с “Ботев” (Пловдив) за Купата – “Искам този сблъсък, макар и с толкова голям залог, да премине под мотото на феърплея. Силно казано е ние да сме фаворити, и то на техния стадион. Бяхме в тази роля до 93-ата минута на първия мач, но “Ботев” ни вкара гол и вече не сме. Сега те са фаворит. Но ние също ще имаме своите шансове да продължим напред. Изградили сме боеспособен отбор, момчетата се всеотдайни и се борят. Не ме интересуват сътресенията в “Ботев” и няма да коментирам какво е в кухнята при тях. Не може да да се говори за каквото и да било трусове или нещо подобно, когато има пловдивско Дерби. Всеки излиза в мача да защити клубната емблема и честта на клуба си. Не сме обречени. Ще се постараем да се класираме на четвъртфиналите. Така че нищо не ни притеснява. Не гледаме амбициите на “Ботев”, а нашите. Една победа може да се окаже преломен момент за нас, да се надяваме, че ще се случи.”

Христо Бонев: До десетина дни Локомотив ще има нов собственик, той ще е от чужбина 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker