Ботев ПловдивТопФутбол

Удар по Ботев! Парите за “Колежа” отново не достигат

Парите за довършването на стадион “Христо Ботев” отново не достигат, научи TribunaPlovdiv.bg. Този път средствата, които не достигат са за изпълнение на обществената поръчка за седалките на “Колежа”, които Община Пловдив отпусна.

Една единствена фирма участва в конкурса за седалките, но нейната оферта е по-висока от тази, която Общината заложи в прогнозната си стойност, която е за 2 млн. лева без ДДС (2 400 000 лв. с ДДС). Офертата на компанията “Спортлаб” обаче е за 2 633 055 лева без ДДС (3 159 666 лв. с ДДС).

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Това означава, че разликата е доста повече от половин милион лева или точно казано 759 666 лв. Така бюджетът, който бе одобрен от Общинския съвет е крайно недостатъчен за изпълнение на тази поръчка.
Очаква се съвсем скоро да стане ясно как ще се процедира в тази ситуация и дали ще бъдат отпуснати още средства за стадиона.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker