БотевТопФутбол

Удар по Ботев! Парите за „Колежа“ отново не достигат

Парите за довършването на стадион „Христо Ботев“ отново не достигат, научи TribunaPlovdiv.bg. Този път средствата, които не достигат са за изпълнение на обществената поръчка за седалките на „Колежа“, които Община Пловдив отпусна.

Една единствена фирма участва в конкурса за седалките, но нейната оферта е по-висока от тази, която Общината заложи в прогнозната си стойност, която е за 2 млн. лева без ДДС (2 400 000 лв. с ДДС). Офертата на компанията „Спортлаб“ обаче е за 2 633 055 лева без ДДС (3 159 666 лв. с ДДС).
Това означава, че разликата е доста повече от половин милион лева или точно казано 759 666 лв. Така бюджетът, който бе одобрен от Общинския съвет е крайно недостатъчен за изпълнение на тази поръчка.
Очаква се съвсем скоро да стане ясно как ще се процедира в тази ситуация и дали ще бъдат отпуснати още средства за стадиона.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker