бетано най-добър сайт за слот игри
Букмейкърски новини и казино бонусиФутбол

Турнир Първа лига с фонд 100 000 лева сега

Един от най-реномираните букмейкъри в България – WINBET предлага уникални награди свързани с елитния ни шампионат “Първа лига”.

🎁 РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

💰Турнир Първа Лига с общ награден фонд 100 000 лв., отнасящ се за всички срещи от най-горната дивизия на България „Първа лига“.

За квалифициращи се считат залози, поставени „на живо“.
С всеки един залог уастниците получават определен брой точки, с които участват в класирането, което е разделено на 4 етапа.

✅ С всеки един залог* участникът получава определен брой точки, които ще бъдат закръглени до цяло число, според следната формула:

  • Брой точки = Нетната печалба * Коефициент
  • Нетна печалба = Общата печалба – Сумата на залога
  • Коефициент = Общата печалба / Сумата на залога

КЪМ БОНУСИТЕ ➡️

В периода от 10.02.2023 г. до 31.05.2023 г., всички активни клиенти на winbet.bg ще имат възможността да се включат в спортен турнир с общ награден фонд от 100 000 лв., докато се забавляват с всички срещи от най-горната дивизия на България „Първа лига“.

Срок на промоцията
  • Начало: 10.02.2023
  • Край: 31.05.2023

⭐️Как да вземете допълнителни бонуси:

🚨ВАЖНО: За да участвате в промоцията, то трябва да имате акаунт. Ако все още нямате акаунт в WINBET, то при регистрация ще вземете множество бонуси на обща стойност над 1500 лвРегистрирай се сега през промолинка ТУК.

🚨ВАЖНО: По време на регистрация, в полето Партньорски код въведете кода PROFIT както е показано на снимката по-долу

Хазартните игри са за лица над 18 години и участието в тях не е само за забавление, крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker