Локомотив ПловдивТопФутбол

Тунчев: Справедлив резултат, не съм доволен от контрола на топката

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев бе доволен след равенството с ЦСКА-София в дербито на 20-ия кръг от efbet Лига.

„Справедлив резултат. Сигурно не е бил привлекателен двубоя за наблюдаване, но това се знаеше от начина, по който играят двата отбора. Може би е закономерен резултатът. Реално равенство, след като и двата отбора имаха по едно-две положения. Ако искахме да се поздравим с успех, трябваше да реагираме с агресия. Не съм доволен от контрола на топката, ако бяхме успели, можеше да отбележим гол“, заяви Тунчев.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Винаги, когато вземеш точка на „Армията“ трябва да си доволен. Знаем колко трудно играе Локомотив тук. Трудна беше подготовката за този мач. Акрапович добре познава отбора. Не виждам защо да правя промени, след като отборът играе добре. Но беше трудна подготовката специално за този мач“, добави още той.

tribunasofia

„Проблемът ни е срещу отборите от втората половина на таблицата, но ще направим всичко, за да изглежда отборът добре в края. Очакват ни много тежки мачове.
Искам да няма контузии, защото това е най-важното. Групата ни не е достатъчно голяма. Всеки мач подхождаме за победа, но ще видим. Искам да контролираме повече топката и да създаваме повече положения“, каза треньорът на „черно-белите“.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker