бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Тунчев: Не мога да не съм доволен от отбора! Трябва да губим с гордо вдигната глава

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев коментира отпадането на своя тим от турнира за Купата на България след загубата с 2:1 от Лудогорец след продължения.

“Умората си каза думата при втория гол. След няколко рикошета топката отново се озова у Чибота и той вкара. Не мога да не съм доволен от отбора. Създадохме доста ситуации. Завършващият удар липсваше за пореден път. Неприятно е след като си успял да изравниш в добавеното време. Това е футболът”, започна той.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Имахме проблеми. Митко имаше проблеми. Парвиз не се чувстваше добре. С оглед първоначалните очаквания с какво ще излезе Лудогорец, предпочетохме тази схема. Не дадохме почти никакви възможности, с изключение на двете недоглеждания, с които Лудогорец ни вкара двата гола. Няма как да няма доза съжаление, че отпадаваме. Който реализира повече, той продължава. Ние не успяхме. Може би от друга гледна точка ще се фокусираме само в първенството. Докато имаме възможност да задържим това място или да сме по-нагоре, ще опитваме. Рано е да се прогнозира какво ще се случи”, коментира наставникът.
За националния отбор и най-многото повиквателни от всички отбори в българския елит:

„Признание е. Да спомогнем с 4 национала на България. Гордост и задължение е. Представят България и Локомотив. Дано да направят добри игри и да победят.

За неприятните сцени на терена след двубоя:

“Имаше някакви пререкания между Икоко и Пауло. Нещата се успокоиха. Оттам наскочиха двата щаба. Неприятни сцени. Не е сега моментът да задълбаваме. Не трябва да се случват тези неща. Трябва да губим с гордо вдигната глава.”

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker