бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Тунчев: Добра проверка за нас, резултатът не е от значение

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев направи своя неофициален дебют начело на “смърфовете” в контролата срещу Берое. Ето какво заяви наставникът пред репортер на TribunaPlovdiv.bg:

“Наистина една добра проверка за нас. Резултатът не е от значение. Въпросът бе да направим добро натоварване. Най-важното бе да няма контузии.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Всеки един, който се занимава с треньорска професия, се надява един ден да поеме отбор. За мен е огромна чест да бъде начело на Локомотив.
Ние се познаваме добре с Данчо Юруков. Той може да ни помогне със своя опит. Ще направим всичко възможност отборът да продължи по същия начин. Към момента не виждам да има някакво напрежение или някой да е разстроен. Всичко е нормално в съблекалнята.
Отрази се със сигурност това напускане. Няма никак да е лесно, нормално е аз съм млад треньор, но вярвам в нашите способности и в моите колеги. Ще се постараем да успеем да зарадваме нашите фенове.
Херо ми пожела успех и ми каза, че не е никак лесно. За съжаление Иваноф получи контузия на тренировка и не знам вече. Ще се прибере в Белгия и ще видим какво се случва”, заяви Тунчев.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker