Ботев ПловдивФутбол

Три от четирите контроли на Ботев са ясни, вижте ги

Известни са съперниците на Ботев в първите три контролни срещи на „жълто-черните” в Австрия. В първата проверка възпитаниците на Любослав Пенев ще срещнат финалиста за Купата на Австрия „Санкт Пьолтен”. Двубоят ще се играе на 14-ти юни от 16:00ч. (българско време) в Линдабрун.

Три дни по-късно – на 17 юни, „канарчетата” ще срещнат Адмира Вакер, като подобно на миналото лято срещата между двата отбора ще се играе на стадиона на австрийците – „БСЗФ-Арена”, който се намира в непосредствена близост до хотела на „жълто-черните” във Фьозендорф. Началният час на мача Ботев – Адмира е 18:00 (бг време). На 19 юни е третата контролна среща на Ботев със Слован (Братислава). Срещата стартира в 18:00ч. и ще се играе на базата на Слован, която е на 60 км. от Фьозендорф.

Спортно-техническият щаб на Ботев продължава да води разговори за съперник в последната проверка на 21-ви юни, като се търси оптималният вариант за противник в нея.

14.06 16:00ч. БОТЕВ – Санкт Пьолтен (Линдабрун)

17.06 18:00ч. БОТЕВ – Адмира Вакер (БСЗФ-Арена)

19.06 18:00ч. БОТЕВ – Слован (Братислава)

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker