бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Треньорът на Маритимо очарован от Ботев (Пд): Имат много качества!

Старши треньорът на Маритимо Даниел Рамо говори пред Дарик радио три дни преди гостуването на неговия отбор в Бургас срещу Ботев от третия предварителен кръг на Лига Европа. Специалистът отдели няколко минути за медията и разкри част от впечатленията си свързани с „канарчетата“.

Ботев има един добър отбор и го демонстрира доста в мачовете срещу Бейтар. Игра добре навън, а после довърши започнатото вкъщи. Продължи напред, без проблеми, срещу един добър отбор, какъвто е Бейтар. Ние вече анализираме играта на Ботев и виждаме, че имат доста добри индивидуални качества. Като колектив също показват това високо равнище. От това, което виждаме, ние трябва да имаме голямо уважение към съперника. Чака ни една една завързана елиминация.

Кой е фаворитът според Вас – Ботев или Маритимо?

Не мисля, че трябва да определяме фаворити. Няма такъв. И двата отбора ще имат добри шансове да победят, ако се представят на високо ниво.

Ето и

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

групата на “жълто-черните”:

Kакво иска Вашият отбор от турнира Лига Европа?

Нашата цел в Лига Европа е да влезем в груповата фаза. Това търсим и трябва да го гоним от тази елиминация. Надявам се да постигнем влизане в групите на турнира.

Лига Европа: Ботев (Пловдив) – Маритимо! bet365 ти предлага специален 100% Депозит Бонус от 100 лв. и страхотни коефициенти за победа на Ботев. Виж повече сега от ТУК.

Имате ли много нови имена в отбора?
Да, имаме. 12 футболисти си отидоха, 12 нови дойдоха. На практика имаме нова реалност в клуба. Много от новите идват от други първенства и трябва да се адаптират.

Запознати ли сте с Ботев и бихте ли отличили някои имена., които са Ви впечатлили?

Да, запознат съм с тях, но няма да отлича никого спрямо останалите. Да, знам кои играчи се отличават, но не желая да ги казвам. Уважавам всички и заради това не отличавам, всички имат добри качества.

Какъв футбол предпочитате – атакуващ или по-дефанзивен?

Ето и

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

групата на “жълто-черните”:

Ами, и това ще го запазя. Нека има изненади. Важно е един отбор да използва най-добрите си оръжия, с които разполага.

Ключово ли е за Маритимо, че играе изключително силно в домакинските си мачове? На какво се дължи тази форма?

Истина е, че през миналата година записахме страхотни резултати вкъщи. Надявам се и търся същата форма у дома и през новия сезон.

Познавате ли генерално нашия футбол и българските футболисти?

Вземи 100% Депозит Бонус до 100 лв. в  с регистрация сега. Виж страхотните коеф. за победа на “канарчетата” и много други опции за залог сега.

Знам тези, които са минали през Португалия през годините. Няма някаква генерална разлика между играчите в различните страни. Навсякъде е едно и също. Имам предвид, че и в България има добри отбори, има и добри футболисти, както е и тук в Португалия. Знам, че Ботев е клуб, който е в процес на израстване. Не го казвам, за да се застраховам, но имам наблюдения. Знам, че почитателите са много близо до отбора им, а това помага за този процес на израстване, който се вижда.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker