ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Треньори от ДЮШ на Локо (Пд) посетиха семинар с лектори от Аталанта

Директорът на Детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив Димитър Палазов и треньорите Николай Греков и Кириякос Георгиу посетиха семинара “Скаутинг и видео анализ”, организиран от DKB Sport Grup от 9 до 11 октомври в София. В него се включиха повече от 60 представители на клубове от страната, сред които Левски, ЦСКА-София, Берое, Витоша (Бистрица),Локомотив (София) и др.

Лектори на семинара бяха Роберто Марта, Лорис Маргото и Лука Силвани – скаути и анализатори от един от най-бързо развиващите се италиански клубове в последните години – Аталанта. Те споделиха своя опит в селекцията и критериите си за оценка на футболисти, показаха базата на клуба чрез видеопрезантация и снимков материал.

На финала всички участници направиха изпитен анализ, като работите на представителите на Школата на Локомотив Пловдив бяха откроени сред най-добрите 20 от всички над 60 анализа. Освен сертификати, те получиха и покана за участие в практически семинар в Бергамо, който ще се проведе от 7 до 9 ноември.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker