Локомотив ПловдивФутбол

Трансфер в Полша отдалечава Крачунов от “Лаута”

Локомотив (Пд) е напът да изпусне Пламен Крачунов. 28-годишният централен защитник е пред трансфер в Полша.

Той се готвеше с черно-белите през последната седмица, а от щаба на Войнов се надяваха да заиграе за трети път 6 своята кариера на “Лаута”.

Още преди да се присъедини към отбора, стана ясно, че завръщането му 6 Локомотив не е на 100% сигурно, тъй като бранителят изчакваше развитие за трансфер в чужбина. Вчера Крачунов си е тръгнал от лагера на тима в Боровец. “Смърфовете” удължиха престоя си в планинския курорт до изиграването на контролата с Царско село на 4 юли.

“Крачунов ще пътува за Полша. Обадиха му се и му съобщиха за офертата. Той ни уведоми за предложението от Полша. Крачунов още в началото ни каза коректно, че ако не получи добра оферта от чужбина до 4 юли, ще остане при нас”, обясни пред Marica.bg спортният директор Чавдар Цветков.

Съществува вариант, ако офертата на поляците не го удовлетворява, той все пак да облече черно-белия екип.

Крачунов е желан и от клуб от Кипър. Става въпрос за досегашния му отбор Етникос Ахна. Кипърците доста настойчиво напират да подпише нов договор с тях. Другите родни защитници Борислав Стойчев и Филип Филипов, които през миналия сезон се подвизаваха заедно с него в Етникос, вече са преподписали контрактите си.

Източници от лагера на Локо Пд обаче разкриха, че Крачунов не изгаря от желание да се завърне в Кипър.

Цветков пък каза още, че френският десен бек Марк Готие Бедиме ще остане в клуба. Постигната е договорка и с Пламен Николов. Предстоят преговори с Мартин Кавдански.

“Чакаме да пристигне и предложеният ни френски вратар. С привличането му ще можем да приключим селекцията. Евентуално бихме Взели още някого, но само ако изскочи възможност за наистина качествен футболист”, отсече Цветков.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker