Ботев ПловдивТопФутбол

Трансферен удар в Коматево! Ботев продава нападател в конкурент от елита на България

Ботев (Пловдив) ще осъществи силен изходящ трансфер по време на зимния трансферен прозорец. “Канарчетата” ще продадат нападателя Мартин Секулич на елитния Арда (Кърджали).

Секулич ще се превърне в третото ново попълнение на Арда за последните часове, след като клубът вече официално обяви привличането на Тунгара от Берое и Радослав Цонев, който разтрогна с Пирин Благоевград.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Секулич така и не успя да се пребори в Ботев Пловдив за титулярно място в конкуренцията на Антоан Бароан, съобщава “Котаспорт”.

tribunasofia

Хърватинът бе привлече през лятото в тима на “жълто-черните” с идеята да помогне на отбора в европейските клубни турнири, но малко след това пловдивчани бяха елиминирани от Лигата на конференциите.
Секулич ще трябва да реши проблемите в атака на Арда Кърджали.

Арда се очаква да продължи своята мащабна селекция през зимата и да привлече поне още две нови попълнения в следващите дни.

Бонуси като за Световно: 1 млн. ако си познавач в прогнозите + Безплатни Завъртания за всеки гол

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker