бетано най-добър сайт за слот игри
ВолейболМарица - жени

Тотев: Марица е огромна радост за Пловдив

Женският волейболен шампион на България и носител на купата на страната Марица (Пловдив) показа двата спечелени трофея на пресконференция. Кметът на Община Пловдив – Иван Тотев, ще опита да осигури още по-голям бюджет за шампионките през следващия сезон, защото “жълтите” носят радостни мигове на местните волейболни запалянковци.

“Огромно удоволствие е, че за поредна година сме в тази зала в нашите приятели от волейболен клуб Марица Пловдив. Да покажем на пловдивчани заедно двете спечелени купи през този сезон. Да изкажем респекта и пълна подкрепа на това, което прави отбора. Благодарение на хората, които са двигателите в това. Всички пловдивчани, които се радваме подкрепя. Това нямаше да е факт без президента, треньора, момичетата и всички други, които стоят зад този проект. Огромна гордост е за Пловдив да притежаваме този отбор и да вдигаме по този начин имиджа на Пловдив. Много благодаря на Марица, че се включва във всички обществени граждани.

Те освен в спорта са едни добри граждани, едни добри пловдивчани. Сигурен съм, че ще има все повече успехи през следващите години. Благодаря Ви за това, което правите и усилията, които полагате. От Община Пловдив ще помогнем и е много важно пловдивският бизнес да даде своята социална отговорност към развитието на отбора. Ще се опитаме да направим по-голям бюджет за следващия сезон, тъй като поддържането на такива резултати се изисква и повече средства. Както виждате в Пловдив няма колективни отбори с толкова много успехи. Огромна гордост е да играем в Шампионска лига. Това са страхотни неща, които трябва да задържим”, заяви Тотев.

Клубният президент на Марица – Илия Динков, също похвали колектива в пловдивския отбор.

“В личен план едва ли бих могъл да успея да осигуря бюджет, с който да надградим през следващия сезон. Както каза и господин кмета с общи усилия, с помощта на всичките ни приятели. Парите са фактор, но само парите не са достатъчни. Тук трябва да отдадем заслуженото на колектива. Тези момичета и момчетата са страхотен колектив. Всички говорят за пет купи, пет титли, но аз искам да обърна внимание на всички втори, трети и четвърти места, защото и те са извоювани. Не бива да помним само титлите и купите. Разбира се, там са големите аплаузи. Съвсем случайно си намерих медал от 2011 година за второ място. Призовавам момичетата, ако имат желание и има медали от второ и трето място, отличията да бъдат изложени във витрината на клуба. Мечтите са ми големи, но сега като се замисля не знам докъде. Само напред и нагоре”, категоричен беше Динков.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker