Локомотив ПловдивФутбол

Тотев: Локомотив може да играе на “Лаута”

Кметът на Пловдив Иван Тотев заяви, че Локомотив може да играе домакинските си срещи на клубния си стадион, защото ремонтът на терена ще започне едва след няколко месеца.

„Заявлението на ръ­ководството на Локо­мотив, че те не могат да ползват стадиона заради реконструкция­та му, не отговаря на истината”, каза градо­началникът на Плов­див Иван Тотев. Шефо­вете на „черно-белите” заявиха стадион „Христо Ботев” в Бла­гоевград за домакинс­ките си мачове от но­вия сезон. Все пак оба­че отборът на Коко Динев няма да старти­ра край Марица, което е трудно да се опреде­ли като положителна новина предвид обтег­натите отношения между собственика на „черно-белите” и феновете.

Парите, които трябва да бъдат отпуснати от УЕФА през БФС за ин­вестиция в съоръжени­ята за европейското, ще бъдат раздадени за стадионите „Локомо­тив”, „Пловдив” и „Марица”. Най-много средства са нужни за терена на, Лаута” – 682 000 лева. Отделно и съблекалните на „Спартак” и „Векта” ще бъдат подновени за тренировки на състави­те, които ще отседнат в града под тепетата, пише в. „Меридиан мач”.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker