Ботев ПловдивФутбол

Тотев: За момента няма постигнат консенсус за концесията на “Колежа”

Казусите около концесията на стадион „Христо Ботев” се променят на всеки час, като днес със сигурност в Общинския съвет няма да има точка за промяна около строежа на „Колежа”.

Президентът на „жълто-черните” Ангел Палийски всеки ден е в кметството за разговори, както с кмета Иван Тотев, така и с всички, които могат да помогнат за развръзката около изграждането на съоръжението край бившата Бирена фабрика.

„Президентът на Ботев Ангел Палийски се срещна с мен и дискутирахме искането за развалянето на концесията на стадион „Христо Ботев”.

Нещата се движат от Георги Титюков и когато той подпише, такава точка ще влезе за обсъждане в сесия. Днес (24 ноември) Палийски ще присъства на сесията, тъй като той заяви такива намерения.

Ботев имат внесени депозити, които по договор ще загубят при разваляне или неизпълнение на концесията.

Те са наясно с това. Имат предложение, което се обсъжда, но за момента няма постигнат консенсус”, каза градоначалникът на Пловдив Иван Тотев, цитиран от Меридиан мач.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker