tribunasofia

БаскетболБукмейкърски новини и казино бонуси

Топ бонуси от Сезам за двубоите от НБЛ

Новият официален спонсор на баскетболния тим на Академик Пловдив – СЕЗАМ ще отпразнува по подобаващ начин новото си партньорство, раздавайки страхотни бонуси за колонка от мачове на НБЛ.

След като новият сезон стартир, всички фенове на баскетбола, а и не само ще имат възможността да се насладят на много добри бонуси от Сезам.

Има и няколко важни условия, за да може да вземете бонусите, сред които е минималният коефциент на залог – 2.00, както и минималната сума за залагане от 30 лв или 15 евро.

🎁 КЪМ БОНУСИТЕ ➡️

Ето правилата и условията:

Правила и условия:
Срок на промоцията: От 08.10.2022 до 10.10.2022 г.

1. Бонуси за Спортни Залози е промоция, която важи за всеки пълнолетен, дееспособен потребител, регистриран на sesame.bg и изпълнил квaлифициращите условия, описани по-долу.

2. Всеки потребител може да вземе участие в промоцията като изпълни следните квалифициращи условия:

– Да е поставил множествен или системен залог с включени мачове от Национална баскетболна лига на България в периода 8, 9 и 10 октомври на стойност минимум 30 лв. (EUR 15)

– Минимален коефициент – 2.00

– Квалифициращи залози са такива, направени с реални средства. Залози, направени с бонус средства, не се зачитат за условията на промоцията. Залози, уредени с кешаут не се зачитат за квалифициращи залози.

3. При поставен квалифициращ залог от горепосоченото събитие, потребителят получава 10 лева бонус средства за секция Спорт.

4. Бонус средствата се получават след приключване на всички мачове. Средствата се кредитират на следващия ден или най-късно до 48 часа след това.

5. Важат условия за разиграване: Залагане на бонус сумата 3 пъти. Минимален коефициент 1.50. Срок за разиграване: 3 дни. Максимален залог: 50 лв.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

6. Всеки потребител може да получи бонуса само веднъж, независимо от броя направени залози.

7. Бонусът се начислява като изтегляема сума в реалния баланс на Потребителя, слез изпълнение на условия за разиграване.

8. „Сезам Онлайн“ ЕООД си запазва правото да промени правилата и условията на тази оферта, в това число и да я прекрати по свое усмотрение, със или без предварително уведомление.

9. „Сезам Онлайн“ ЕООД си запазва правото да отказва бонус на определени потребители или група потребители, по свое усмотрение и на база своите Общи правила и условия за ползване, в това число и при установени опити за злоупотреба с предоставяните от оператора услуги.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker