Ботев ПловдивДербито на ПловдивФутбол

Тони Велков: Няма какво да крием, напрежението ни съпътстваше

Помощник-треньорът на Ботев Антон Велков коментира пред Диема загубата от Локомотив в дербито.

“Няма какво да крием, напрежението ни съпътстваше. Въпреки всичко, нашият отбор, до допускането на головете, играеше мача, както трябваше. По-голямата грешка е, че заради напрежението пропуснахме доста чисти ситуации да отбележим. През по-голямата част от мача, Ботев заслужаваше да продължи, било то и с турнирен резултат,” заяви Велков. “Първият гол, изравнителният, дойде прекалено бързо, и това ни накара може би да отстъпим психологически в този мач. Положенията бяха достатъчно, Момчил Цветанов трябваше да помага на Иван Цветков като нападател. След отпадането на Гамаков, бяхме и поограничени на пейката.”

“Аз мисля, че когато се говори за такива неща, трябва да се оценява глобално обстановката – какво се случи през лятото, как отборът бе трансформиран. Аз съм бил извън Ботев, противник на Ботев, и мога да кажа, че това, което направи Ботев, не е никак малко. Естествено, че компромисите, правени досега, се отразяват в мачовете. Но Ботев има потенциал, и той трябва да бъде развит. И това трябва да стане от човека, който е развил нещата до тук.”

“Ще бъде много жалко от моя страна, ако това се случи. Никога не съм свиквал да се появявам някъде през задния вход. Ако успеем да устоим, всички – и ние, и ръководството – на моментните резултати, този отбор ще покаже своето лице. Но не е лоялно, не е правилно да говорим за постове. Не може една трудност да обръща един клуб, като се вижда какво ни заобикаля,” завърши Тони Велков.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker