Локомотив ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Томаш: Щастлив съм, знам колко много можем

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш бе доволен след класическата победа с 3:0 над Черно море, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg от “Лаута”.

”Направихме това, което тренираме и ето как се печели. Искам да поздрява феновете и футболистите, защото като сме едно цяло нещата се получават. Победихме един от най-добрите отбори в Първа лига, с един много добър треньор.

profittips-the best football tips

Има много неща, от които не съм доволен, но съм доволен, че всички сме едно цяло. Важното е, че момчетата правят това което тренираме. Всеки един работи и се отдава на каузата и съм много щастлив от тези неща.

Щом сме допуснали положения, значи всички трябва да работят. Имаме пропуски днес, но вкарахме нашите положения, така че аз съм щастлив. Евандро не е толкова зле, не е голяма контузия. Имаме проблем с терена, надявам се това да се оправи, тъй като и Витанов се контузи така. Трябва да обърнем внимание на това нещо.

Играем си мач за мач, знаем колко много можем. Много бързо нещата могат да се обърнат и във футбола и в живота, така че да гледаме играта си мач за мач”, заяви Томаш.

ТОП 5 на Първенствата в Европа = 50лв. Безплатни за игра

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker