Локомотив ПловдивТопФутбол

ГЛЕДАЙ: Томаш: Такива мачове се печелят със сърце, поклон пред феновете

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш бе повече от щастлив след победата над Ботев (Пловдив) с 1:0 в градското дерби на Пловдив.

“Сърцето беше в повече. Това е. Такова дерби се печели със сърце. Искам да похваля футболистите и публиката. Видях реакция след мача с Берое. Видях сърце от публиката и моя отбор. Оценката персонално няма да дам. Само аз си знам какво ми беше последните дни. Радвам се за Тодор Павлов. Трябва да знае, че предстои много работа”, започна Томаш.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Тези моменти са хубави, когато можеш да излезеш от тях. Мисля, че човек, когато рискува, тогава може да успее. Искам да кажа браво на футболистите, браво и благодаря на феновете. Трябва да надграждаме.

Казах на футболистите, че трябва да забравят всичко и да играят със сърце. Не ми харесаха някои неща, но е важна победата. Чувал съм, че локомотивът трудно тръгвал, но като тръгне няма спирка”.

tribunasofia

„Поклон през тази публика. Показват, че обичат клуба си. Усетил съм го, но съм бил от другата страна. Казах им, че за тях ще направим всичко. От два дни си говоря с Христо Колев, който ми каза, че трябва да го изживея. Изживях го наистина”, заяви Томаш пред Диема.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker