бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Томаш: Някои футболисти ще се събудят като не им предложим договор, пропускът на Митко от дузпата срещу Ботев още му влияе

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш така и не успява да запише първа победа след два двубоя начело на “черно-белите”.

Ето и какво сподели Томаш след края на мача пред репортер на TribunaPlovdiv.bg на “Лаута”.

”Причината днес да не спечелим е, че не успяхме да си вкараме положенията. Берое ни вкара от единствената си ситуация. Ние заслужавахме победата, но щом не сме успяли, значи сме далече от това, което искам.

Ние се събудихме след 30-ата минута. Някои футболисти ще се събудят като не им предложим договори, но тогава ще е късно.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Ситуацията на Марсел всеки може да я пропусне. Много футболисти ме разочароваха днес, но това не значи, че ще се откажа от тях. Боруков остана на пейката заради мое решение. Имам такова, но няма да ви го споделя.

bet365

Публиката ни помогна, защото ние не влязохме в мача както исках. Чудихме се в първите минути. В края на първото полувреме и в някои минути от второто съм доволен. През другата част ние не показвахме, това което ми се иска.

Хубаво е, че правим ситуации, но не ги реализираме. Имахме толкова чисти ситуации, така че нещата ще станат само с работа. Ще тренираме повече и нещата ще се получат.

На Митко пропуска от дузпата срещу Ботев му влияе. Какви футболисти са изпускали, та Митко Илиев ли няма да изпуска. Няма какво да гледаме в ситуации назад във времето. Защо пропускаме, няма да кажа, това остава в съблекалнята. Седмото място не е самоцел. Целта е да направим така, че такива мачове да ги взимаме с лекота.

Дори и да спечелим баража накъде отиваме? Искам да изградим отбор за следващите години. Има собственици, аз съм работник, това е. С някои футболисти започнахме договори, с други не.”, заяви Томаш пред репортер на TribunaPlovdiv.bg на “Лаута”.

Великденско Колело: Безплатни Завъртания и Залози, Всеки печели, Всеки Ден

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

3 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker