ЛокомотивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Томаш: Локомотив спечели със сърце! Ще вървим нагоре, говорих с братя Цоневи, но…

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш бе повече още шаст, пред репортер на TribunaPlovdiv.bg от „Лаута“.

„Локомотив бе по-добър със сърце днес! Кратко, точно и ясно! Още в началото на мача този гол ни повлия психически, но аз съм горд от момчетата, че толкова бързо успяха да се измъкнат. Мога да ги поздравя до последния играч за това, че се стараят в тренировките.

Това ми дава надежда, че Локомотив ще върви нагоре. Някъде ще ни бягат резултатите, но ще трябва да мине един период на време, след който ще се случват нещата както трябва.

Надявам се възможно най-скоро да можем да играем така както искам. Новите играчи не са готови още. Ще ни трябват два-три месеца, за да се сработим, но нещата ще се случват. Ако зависи от мен, всички играчи, които сме взели ще влязат директно да играят, но трябва време.

Братя Цоневи са разговаряли с мен няколко пъти, това ще кажа. Имаше разговори, но щом не са в Локомотив, значи някъде сме се разминали в преговорите“, завърши Томаш.

Бетано Лято – Всеки Ден Безплатни Завъртания и Залози за Спорт

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker