Ботев ПловдивФутбол

Тодор Неделев: От Майнц не са се свързвали с мен!

„Естествено, че Верея успя да ни затрудни. Много труден мач. За нас днес беше важно да спечелим. Не играхме толкова добре, но се радваме за победата. Хубаво е, че успяхме да спечелим“, коментира Тодор Неделев, който реализира гол и бе избран за Играч на мача между Ботев и Верея, завършил с победа 2:1 за пловдивчани.

„Нормално е да има малко притеснение, все пак ние сме Ботев и не сме свикнали толкова мачове да губим. Затова казвам, че днес беше важно да спечелим мача.

Може би предишните поражения се дължат повече на някои индивидуални грешки. Надявам се след тази победа да излезем с нужното самочувствие и да спечелим следващите два мача. Имаме нужното, но трябва да го покажем на терена“, заяви още Тодор Неделев пред Диема.

„Ние ще се готвим за Нефтохимик. Чака ни тежък мач, защото и на тях им трябват победи. Надявам се, че никой няма да подцени мача. Но според мен всеки може да бие всеки в българското първенство, като изключим Лудогорец разбира се“, каза още футболистът на Ботев.

За интерес от страна на Лудогорец, Неделев сподели: „Никой не се е свързвал с мен, няма нищо такова. Аз съм си играч на Ботев до лятото, а после имам още една година в Германия.“

За евентуална продажба от Майнц, Тодор Неделев коментира: „От Майнц никой не се свързвал с мен, нито с ръководството на Ботев, така че мисля, че това са едни писаници, няма нищо вярно. На този етап съм в Ботев до лятото.“

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker