Ботев ПловдивФутбол

Това беше, ще видим Бризола чак на пролет!

Полузащитник на Ботев (Пд) Фелипе Бризола няма да успее да се възстанови за следващите два мача на “канарчетата” до Нова година (Нефтохимик – гостуване и Пирин – домакинство), научи TribunaPlovdiv.bg.

Въпреки че на два пъти кариоката подновяваше тренировки с Ботев (Пд), той така и не успя да избегне болката, която го навестява всеки път, когато докосне топката.

Това принуди спортно-техническия щаб на “жълто-черните” да остави Бризола да почива още малко, за да е напълно готов за зимната подготовка на тима, преди началото на пролетния дял на шампионата в Първа лига.

Фелипе получи тежка травма на коляното в срещата от 9-я кръг на първенството срещу ЦСКА (0:0) на 1 октомври. Последва 40-дневен период с шина на крака, след която Бризола спря да чувства каквито и да е болки и можеше свободно да ходи.

В началото на ноември халфът започна леки бегови упражнения на базата на “канарчетата” в кв.Коматево. Това даде надежди на Николай Киров и неговия щаб, че ще може да разчита на Бризола поне в нкои от срещите до края на 2016г. Бризола се включи в една-две тренировки на Ботев (Пд) в последните седмици, но при всяко съприкосновение с топката, чувстваше болка.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker