бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Това беше! ПФК Ботев “Пловдив” остана без собственици…

Съдбата на ПФК Ботев „Пловдив“ е ясна!

Двамата благодетели на клуба Румен Чандъров и Георги Самуилов оттеглят финансовата си подкрепа в ролята си на собственици. Това съобщиха лично те на официалната интернет страница на Ботев (Пд).

Ето и цялото обръщение на Чандъров и Самуилов към цялата “жълто-черна” общественост. TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

УВАЖАЕМИ ФЕНОВЕ,

УВАЖАЕМИ БОТЕВИСТИ,

Това, което ни накара да станем част ПФК “БОТЕВ” ПЛОВДИВ, бяхте именно Вие и Вашата неизчерпаема енергия!!! Именно тя запали искрата в нас!!! За съжаление същата тази „енергия“ разруши отношенията помежду ни…

Винаги сме подхождали с уважение към Вас.

Нагнетяването на напрежение от Ваша страна започна от ден втори, но то не решава проблеми, а ги подклажда. Нападките и липсата на доверие към нас, към преценките и решенията ни, пречеха на работата и съответно – на развитието на ПФК “БОТЕВ” ПЛОВДИВ.

Ние сме хора с достойнство, доказали сме се в това, което работим и не приемаме някой ултимативно да нарежда какво и как да правим. Отстрани е лесно, но когато поемеш кораба, ти носиш отговорност за екипажа му! Колко от Вас са били треньори, мениджъри, директори, за да видят и знаят как се случват нещата отвътре? Колко от Вас са плащали някога заплати? Започнеш ли да управляваш един бизнес, един отбор – нещата стоят по друг начин.

Кой управлява, кой кадрува в отбора – ние или Вие?!

За да управляваш добре, трябва да имаш доверието и подкрепата на всички. Ние смятаме, че не получихме тази подкрепа от Вас – ежедневно нагнетявахте напрежение и у нас, и у треньорите, и у състезателите. Адекватните предложения за бъдещото развитие и градивните критики са винаги добре дошли, но няма да управляваме под Ваш диктат!!!

Разочаровани сме. Оттегляме се… Очевидно не отговаряме на Вашите изисквания за собственици на клуба…

Оттеглянето ни ще е постепенно. Искахме и все още искаме нещата да се случват и клубът да върви нагоре – взехме лиценз за 2016/2017 г., монтирахме осветление, доведохме нови футболисти и уважавани специалисти, работихме и по проекта за довършването на стадион „Христо Ботев“…

Ще помагаме на детско-юношеската школа, ще помагаме и на отбора, с каквото можем, но не и с етикета „собственици”.

В най-скоро време ще предприемем действия за връщане на акциите на Вас – ФЕНОВЕТЕ на “БОТЕВ” ПЛОВДИВ.

Изберете си спортно-техническо ръководство, треньори и т.н. И дано Вашият модел да се окаже по-успешен!!!

С уважение: Георги Самуилов и Румен Чандъров

Източник: botevplovdiv.bg

Подобни

5 Коментара

  1. Браво. Сега е момента Кауза Колежа да докарат крана и да започне още утре строителство в противен случай ще съботира всяка друга дейност

  2. На Митко Лишев Капута кой ще му плаща заплатата сега?!? Май ще трябва пак да лиже задника на маминия селски син!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker