бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Терзиев аут за мачовете с Лудогорец и ЦСКА-София

Радослав Терзиев от Ботев Плодив е със спрени състезателни права за два мача след първия полуфинален мач за Купата на България срещу ЦСКА (3:2). Това стана ясно след публикуването на решенията на Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз.

Радослав Терзиев получи жълт картон в първия полуфинал за Купата на България срещу ЦСКА и заради натрупани картони – 9 от началото на сезона той е наказан с лишаване от състезателни права за две срещи.

В същото време, играчът на „червените” Жанио Бикел няма да може да помогне на своите съотборници в рамките на един двубой. Наказанието му е наложено, след като в 53-та минута той фаулира Александър Тонев и получи втори жълт картон в срещата.

Всички наказания след 1/2-финалите за Купата на България:

1/2 Купа България

С предупреждения

7 състезатели

Със спиране от състезателни права

ССП

лв.

Радослав Галинов Терзиев

ПФК „Ботев” Пловдив

2

200

Жанио Да Силва Бикел

ПФК „ЦСКА-София“ София

1

300

ПО ДОКЛАД

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26 от ДП /2018/2019/ – ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За нерегламентирано използване на пиротехника, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б.А от ДП /2018/2019/ – ДК наказва ПФК “ЦСКА-София” гр. София с имуществена санкция в размер на 300 лева.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker